Massage

Svensk klassisk massage

Du bestämmer själv hur djupgående din klassiska massage ska vara. Det viktiga är att du får ut så mycket som möjligt av din stund på massagebänken. Jag masserar med ekologisk sesamolja med lätt doft av lavendel, sesamolja tränger igenom alla dina sju hudlager och är som balsam för kropp och själ.

Regelbunden behandling i förebyggande syfte kan motverka att besvär uppkommer.

 

Hör av dig under fliken bokning för att boka önskad tid. Jag har inget fast schema utan jag anpassar mig i möjligaste mån efter dina önskemål. Föreslå gärna mer än ett datum och tid så återkommer jag!

Fysisk och psykisk belastning påverkar spänningar i kroppen och hälsa i sin helhet.  Balans är viktigt såväl som att behandla grundorsakerna.

 

Kom gärna 10 min tidigare vid första besöket. Vi börjar med en konsultation där vi tillsammans fyller i en anamnes (enklare form av journal). Denna ligger sedan till grund för att du ska få ett så bra besök som möjligt. Jag har sekretess.

 

Massage kan ge en förbättrad cirkulation som hjälper till att transportera bort restprodukter som bildats vid ämnesomsättningen.
Andra saker som händer vid massage:

 

  • Lugn & ro-hormonet oxytocin frigörs.
  • Blodcirkulationen ökar.
  • Musklernas spänningar minskar.
  • Kroppen egna smärtstillande ämnen endorfiner frigörs.
  • Mängden stresshormoner minskar.
  • Stress, oro och spänningshuvudvärk lindras.
  • Lederna kan röra sig lättare.
  • Minskad stelhet i kroppen.
  • Musklerna slappnar av.

Healing

Reiki 1 & 2

Många gånger kan healing vara ett fantastiskt komplement för att hitta balans. Önskas healing gör jag det kopplat till massage då jag får bättre kontakt och känner av djupare vart healing behövs. Det är du som är healing, allt händer genom din egen energi. Våra gemensamma energier samlar kraften och blir läkande. Mina kanaler öppnas upp och guidar mig dit healing behövs. Mina händer kommer att bli varma på de ställen där det behövs läkas och samlas kraft och styrka. Du kommer att känna värmen från dem även när jag inte rör vid dig. Allt är energi, vi består av massor av energi. Rörelser är energi! Man kan känna sig både låg och hög (glädjerus) på energi! Med hjälp av olika symboler, svepningar och blåsningar höjer och förstärker jag kraften i min Reikihealing.